juni, 2021

02jun10:3012:00No more spaces leftDuurzaam personeelsbeleid: zorg voor elkaar! 2 juni 2021Kosteloze zoom webinar

Meld u aan voor dit evenement

Aanmelden is op dit moment gesloten

Kunt u dit evenement niet halen?Verander mijn aanmelding

Evenement Omschrijving

Zit deze webinar vol?

Bekijk hier andere data. www.evenement-aanmelden.nl

 

Zit deze webinar vol? bekijk hier andere data. www.evenement-aanmelden.nl

Op 12 mei 2021 organiseert Talentum et Labora een webinar voor werkgevers en haar HR-managers met als thema ‘Duurzaam personeelsbeleid: zorg voor elkaar!’ Zorg voor elkaar, ook al lijkt het erop dat je als werkgever en werknemer samen niet verder kan. Voordat je deze conclusie trekt, zal je er als werkgever alles aan gedaan moeten hebben om het beëindigen van de arbeidsrelatie te voorkomen. Is de conclusie onontkoombaar? Dan is er ook nog de manier waarop je uit elkaar gaat.

De onderwerpen die tijdens het webinar aan bod komen, zijn (i) op een juridisch verantwoorde manier zorgzaam uit elkaar, (ii) herstel arbeidsrelatie en (iii) Transfer; van werk naar werk.

Tijdens de arbeidsrelatie ligt het gevoelsmatig niet in de lijn om een ontslagdossier van uw medewerker op te bouwen. Maar achteraf is het vaak te laat en bij een kantonrechter- procedure wordt de arbeidsovereenkomst niet ontbonden, anders dan met hoge kosten.

In dit webinar bespreken we niet alleen waar een personeelsdossier juridisch aan moet voldoen, maar ook hoe je dit op een verantwoorde wijze met de werknemer kan doen. En wanneer het samen écht niet meer gaat hoe je dan samen tot een besluit komt, zonder een conflictsituatie en met wederzijds respect.

De manier waarop een organisatie met problemen omgaat en de wijze waarop ze afscheid neemt van haar medewerker(s) heeft een groter effect op de totale organisatie, zeker op lange termijn. Wij nemen u graag mee in de randvoorwaarden om daartoe te komen.

Spreker:

  • Mr Drs H.J. (Bas) van der Ven MSc jurist, econoom en psycholoog. Zelf werkgever en gespecialiseerd in loopbaantrajecten.
  • M. (Rose) Scholten, andragoog. Interim manager en praktijkhouder. Gespecialiseerd in Healthy Aging en aansluiting onderwijs op de arbeidsmarkt.

 

 

Tijd

(Woensdag) 10:30 - 12:00

Locatie

Zoom Meeting

X
X