november, 2021

17nov10:0014:00Netwerkevenement + Workshops KCA en Probaat, 17 november 2021 te EmmenKosteloze deelname evenementMeld u als eerste aan.25 Resterende plekken

Meld u aan voor dit evenement

Zorg ervoor dat u aanwezig bent bij dit evenement

Ja, ik meld mij aan

25 Resterende plekken

Kunt u dit evenement niet halen?Verander mijn aanmelding

Evenement Omschrijving

Op 17 november 2021 organiseert het Kenniscentrum Arbeidsrecht & Probaat een workshop voor iedereen die personeel heeft of mee werkt. Het gaat dan m.n. over de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB), uitval van medewerkers door ziekte en het voorkomen van (ziekte)verzuim.

Wie zijn de inleiders van deze workshop?

Kenniscentrum Arbeidsrecht BV (KCA)

 • KCA is een centrum waarin arbeidsrecht centraal staat en waarin ondernemers, werknemers, als ook leden van Ondernemingsraden worden bijgestaan in vraagstukken rond het arbeidsrecht. Dat betekent, naast advisering ook het procederen in bijv. ontslagkwesties;
 • Peter Raven, legal – counsel, promovendus aan de TUA en directeur KCA en Raven Advies BV.
 • Peter focust op de nieuwe arbeidswet WAB. Wat houdt deze in, waar moet je opletten en wat zijn de eventuele mazen in deze wet. Ook zal een korte terugblik worden verzorgd vanaf 1 januari 2015 toen de Wet Werk en zekerheid (Wwz) werd ingevoerd..

Probaat | Expertisecentrum voor Werkgeluk

 • Probaat richt zich op werkgeluk en het voorkomen van mentaal verzuim. Dit doen we door hands-on te beginnen bij nood door bijvoorbeeld coachtrajecten of spreekuren uit te voeren. En veelal mondt het uit in een partnerschap waarin we de organisatie bijstaan op alle lagen in de organisatie met raad en daad.
 • Jarno Holtman, AO psycholoog NIP en eigenaar Probaat
 • Jarno neemt je mee in wat werkstress is, wat signalen van uitval zijn en hoe mentaal verzuim voorkomen kan worden.

Format
We starten om 10.00 uur. vanaf 10.20 uur starten we met een plenair welkom. Daarna zal de groep verdeeld worden in tweeën om zo de Corona-regels te waarborgen én een mooie bijvangst hierbij is dat het leervermogen in een kleinere groep vergroot. Na twee rondes ronden we af met en Q&A. Rond de klok van 13.45 uur is de workshop afgelopen.

Tijdens de kennissessie nemen Jarno en Peter u mee in de materie van het wet – en regelgeving rond de beide hierboven genoemde wetten (WAB en Wwz) en duiken de diepte in rond het thema ziekteverzuim. Welke spelregels zijn hierin van belang, welke tools kunnen worden aangereikt ter voorkoming van ziekteverzuim en, wanneer een medewerker toch uitvalt wegens ziekte, hoe dan te handelen. De Wet Poortwachter en Verbetering Poortwachter worden door ondernemers en HR – medewerkers ervaren als een grote ondoordringbare breid van regels. Wij helpen u deze brei te ontwarren.

Deze investering in tijd levert u het volgende op:

 • Geïnspireerd in twee workshops door experts in hun vakgebied.
 • Een unieke locatie met een overheerlijke lunch op locatie.
 • Een uur gratis advies van beide experts, in te plannen in de maanden na de workshop.
 • Een exemplaar van de herinneringsuitgave van Kenniscentrum Arbeidsrecht met interessante artikelen waar meerdere experts hun visie delen omtrent onderwerpen als bijv. werkgeluk, ontslagvergoedingen, de Wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties en ontslag op staande voet
 • Uw bedrijfsnaam met link naar de website wordt bij het artikel geplaatst en geplaatst door startmakkelijk.nl.
 • Het artikel word meerdere malen gedeeld via startmakkelijk.nl naar +30.000 volgers.
 • De PowerPointpresentatie wordt met de deelnemers gedeeld als naslagwerk.

Locatie 17 november
https://www.growingemmen.nl/

Wij, Jarno en Peter nodigen u van harte uit voor deze interactieve en leerzame workshop over, zeker in dit tijdsgewricht actuele thema’s als ziekteverzuim en uitval.

Drs. Jarno Holtman

Mr. Peter Raven

Tijd

(Woensdag) 10:00 - 14:00

Locatie

Growing Emmen

Parallelweg 36

Organisator

Kenniscentrum Arbeidsrecht & Probaatinfo@startmakkelijk.nl

X
X