oktober, 2022

12oct10:0014:00Event OverWorkshop werkgevers Kenniscentrum Arbeidsrecht, 12 oktoberDeelname bedraagt €99,- eenmalig.

Meld u aan voor dit evenement

Aanmelden is op dit moment gesloten

Kunt u dit evenement niet halen?Verander mijn aanmelding

Evenement Omschrijving

Wij staan medewerkers bij die door het proces gaan van ontslag. Dit kan ontslag zijn met initiatief vanuit u als medewerker, maar ook vanuit de werkgever. Een ontslag kan diep ingrijpen op uw persoonlijke leven. Misschien heeft u nooit eerder te maken gehad en loopt u rond met allerlei vragen. Mag ik wel ontslagen worden? Kom ik wel in aanmerking voor een uitkering als ik zelf ontslag neem?

Hoe een ontslagproces verloopt is afhankelijk van de vraag of u er met uw werkgever onderling uitkomt. Wanneer dit het geval is, dan volgt er een ontslag met wederzijds goedvinden. Samen maken jullie afspraken over de beëindiging van het contract. Deze gemaakte afspraken staan dan op papier in een zgn. vaststellingsovereenkomst. Soms stelt een werkgever zelf een vaststellingsovereenkomst op die u als werkgever moet ondertekenen. Wanneer u een vaststellingsovereenkomst krijgt, is het van groot belang dat u deze laat controleren door een ontslagrechtjurist. U bent als werknemer misschien geneigd snel de vaststellingsovereenkomst te tekenen. Zo bent u er maar zo snel mogelijk vanaf. Wij kunnen echter voor u controleren of u ook daadwerkelijk krijgt waar u recht op hebt.

Ontslag op staande voet? U staat meteen op straat, krijgt geen salaris meer en ook komt u niet in aanmerking voor een uitkering. Ook al denkt u dat het ontslag terecht is, neem contact op met een ontslagjurist. Er is meer voor u uit deze ontslagzaak te halen dan u misschien denkt.

Voor deelname aan deze workshop vragen wij een eenmalig van €99,- incl.BTW, waarbij u dan van ons een tegoedbon krijgt van €149,- incl.BTW

Tijd

(Woensdag) 10:00 - 14:00

Locatie

Groningen De STEK

Euvelgunnerweg 25A, Groningen

X
X