mei, 2021

26mei10:0014:00Workshop KCA & Probaat, 26 mei 2021Eenmalige investering van € 89,- excl.BTW7 Hebben zich aangemeld8 Resterende plekken

Meld u aan voor dit evenement

Zorg ervoor dat u aanwezig bent bij dit evenement

Ja, ik meld mij aan

8 Resterende plekken

Kunt u dit evenement niet halen?Verander mijn aanmelding

Evenement Omschrijving

Op 26 mei 2021 organiseert het Kenniscentrum Arbeidsrecht & Probaat een workshop voor iedereen die personeel heeft of mee  werkt. Het gaat dan me name over de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB), Uitval en Werkgeluk, en hoe wij één van de weinige partijen zijn die daadwerkelijk preventief verzuim voorkomt.

De groep zal tijdens de workshop in tweeën verdeeld worden om zo de corona regels na te leven en iedereen te de kans te geven om kennis en informatie te krijgen in een kleinere setting, welke later tijdens de workshop gewisseld word van groep. En afronding met Vraag en Antwoord.

Sprekers:
mr. Peter Raven, jurist, promovendus VU en directeur KCA/Raven Advies BV
drs. Jarno Holtman, AOpsycholoog NIP en eigenaar Probaat

Locatie:
https://destekgroningen.nl/

Tijdens de workshop gaat kennis centrum arbeidsrecht vertellen over:

In oktober 2017 heeft het kabinet het wetsvoorstel ingediend onder de naam Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Dit wetsvoorstel beoogt (deels) de Wet Werk en zekerheid (WWZ) te repareren, nu er uit het juridische veld, maar bovenal vanuit ondernemend Nederland veel klachten en commentaar kwamen over de gevolgen voor werkgevers op het gebied van (i) ontslagrecht, (ii) loondoorbetaling bij ziekte en (iii) de juiste “invulling” van de ontslaggronden. In de WAB komen deze onderwerpen aan de orde en tracht het kabinet de kritiek vanuit het veld te pareren. Tijdens deze workshop zal de WAB worden besproken en aan de hand van praktijkgevallen bezien of deze wet echt een verbetering is waar ondernemend Nederland op zit te wachten. In februari 2019 isl het wetsvoorstel in de Tweede Kamer worden behandeld en zal het, wanneer het voorstel wordt aangenomen aan de Eerste Kamer worden gezonden ter behandeling.

Ook zal tijdens deze workshop aandacht worden geschonken aan de AVG. Inmiddels zijn wij ca 10 maanden verder en zijn de stofwolken iet wat neergedaald. Tijdens de workshop zullen wij de huidige stand van zaken bespreken en de pijnpunten, na ca 10 maanden praktijk, doornemen en aan de hand van praktijk gevallen bespreken.

Tijdens de workshop gaat Jarno Holtman vertellen over:

Ik ga vertellen over ‘hoe houd je een medewerker gezond’, ‘Wat zijn signalen van uitval en hoe kun je (mentaal) uitval voorkomen?’, ‘Fabels en feiten over burn-out’ ‘en welke invloed kun je daarop hebben?’

https://www.arboportaal.nl/actueel/nieuws/2021/01/13/tno-onderzoek-burn-outklachten-veroorzaakt-door-opeenstapeling-van-factoren

Wie is Probaat expertisecentrum voor werkgeluk

Het voorkomen van uitval en werken aan werkgeluk. Dit doen we vaak in een partnerschap om daarmee duurzame resultaten te halen. Wij zijn één van de weinige partijen die daadwerkelijk preventief verzuim voorkomt. Dit doen we door coaching, trainingen, spreekuren, advies, toerusting van leidinggevenden én vooral ook onze programma’s. Ons gebied kent een breedte van curatie (hulp bij uitval/ziekte), preventie (voorkomen van uitval) en amplitie (versterken van werkgeluk). Samen met collega therapeuten, psycholoog en trainers geven we dit vorm. Wij worden vaak gezien door organisaties als een beter/gezond alternatief van eerstelijns gezondheidszorg. Het liefst voordat de signalen er zijn, kunnen we vaak al uitval voorkomen, voordat je een medewerker maanden kwijt bent. Veelal onnodig.

 

Voorwaarden evenement:

Eenmalige investering van € 89,-  excl.BTW.

– U krijgt 1 uur advies buiten het seminar om van de Heer Raven.
– U krijgt 1 uur advies buiten het seminar om van de Heer Holtman.
– Uw Bedrijfsnaam met website link wordt bij het artikel geplaatst en gemaakt door startmakkelijk.nl
– Het artikel word meerdere malen gedeeld via startmakkelijk.nl naar +30.000 volgers.
– Bij deelname aan deze workshop ontvangt u gratis een exemplaar van het boek van Kenniscentrum Arbeidsrecht 2017 met interessante artikelen uit het arbeidsrecht.

Tijd

(Woensdag) 10:00 - 14:00

Locatie

Probaat Hoofdkantoor

Euvelgunnerweg 25A

Organisator

X
X